Medeltidsveckan Gotland

Medeltidsveckan är ett måste för alla medeltidsintresserade. Det veckolånga arrangemanget som anordnas i Visby i augusti varje år, lockar över 40 000 entusiaster och turister från hela Europa. Här kan du se och uppleva tornerspel, gycklare, eldshower, marknader, musik och mycket annat. Klä dig tidsenligt eller kom som du är, alla är välkomna. Boka en plats på läktaren och se ett fartfyllt tornerspel på nära håll eller strosa runt bland stånden på medeltidsmarknaden. Passa på att prova hamburgare gjord på vildsvin eller lamm och avsluta med en strut kanderade mandlar. Om du planerar att besöka Medeltidsveckan 2017 går den av stapeln 6-13 augusti. Tänk på att boka hotellrum eller annat boende i god tid för den här veckan är det mycket folk både i Visby och på Gotland i övrigt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *